Vorige week hebben wij bij één van onze websites die wij in beheer hebben moeten constateren dat e-mail niet werd afgeleverd waar frequent dit wel het geval was.

Helaas reageerde de partij waar wij de webhosting hadden ondergebracht totaal niet. Niet op e-mail, niet op chat, niet telefonisch (na 15 min werd verbinding verbroken)…..

Gelukkig konden wij rekenen op een lokale partij (Hoeksche Media) die voor ons op onderzoek uitging. Bleek dat door een ander account die op de ‘blacklist’ was terecht gekomen ook onze mailserver dus geen e-mail afleverde (of doorgaf). Enige optie was om websites te verhuizen naar andere hostingpartij. Die keuze hebben wij dan ook direct gemaakt.

Wij hebben gekozen voor Hoeksche Media. En gelukkig maar. Jasper van der Kellen heeft ons snel en vakkundig geholpen. Er werd (natuurlijk) een offerte aangeboden die prima aansloot op onze vraag. Na akkoord waren binnen afzienbare tijd de websites verhuist.

#tevreden #service #vakkundig #kennis #hosting #web

Tags:

Comments are closed